Skal du måle din matrikel op?

Uanset om du er privat husejer, ejendomsmægler, landmand eller bygherre kan du have brug for at få mål en grund eller område op, så du er helt afklaret med, hvor skellene er. Det er en landinspektør opgave at måle netop disse mål rigtigt op – og herved give dig den helt rigtige rådgivning om netop det problem, du skal have løst.

 

Salg af hus, udstykning og skel

Uanset, hvilken opgave, du skal have løst i forhold til din ejendom eller jord, kan en landinspektør hjælpe dig med at løse opgaven. Hvis du skal have solgt dit hus eller lavet en udstykning og mål op, hvor skellene de går, kan du i samarbejde med en landinspektør blive sat ind i din ret. Med hjælp fra en landinspektør, kan du blive fri for at være i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til naboens grund og skellet mellem jer, fordi en landinspektør kan hjælpe dig til at finde de præcise placeringer af matrikelskellet.

 

Fra stort til småt

Landinspektørernes opgaver løber lige fra at udstykke parcelhus- og sommerhusgrunde til at hjælpe kommuner med at udarbejde og opmåle lokalplaner. Derfor kan du få hjælpe til mange forskelige opgaver hos en landinspektør. Så om du er privat husejer eller landmand, der har brug for at få hjælp fra en landinspektør, kan I få løst jeres opgave på den mest optimale måde med en landinspektør opgave.

 

Få hjælp i enhver branche

Landinspektører hjælper gerne i mange forskellige brancher. Både ejendomsmæglere, grundejere, landbrug, byggebranchen og mange andre kan få hjælp til at løse deres opgave af en landinspektør. Landinspektører kan også hjælpe med at få gjort det helt specifikt, hvad der er din ret, og hvad der ikke er din ret. På den måde kan du blive helt afklaret med, hvor til din grund, som du ejer går til.